ЗА НАС

Пробив

саипвел

ВОВЕД

Саип Електрик Груп копродукции, ООД (наречена „Саип“ forshort) е претпријатие специјализирано за дизајнирање, производство и продажба на електрични фреквенции. Седиштето се наоѓа во најголемата производствена база на електрична енергија на Wenzhou во Кина, која се нарекува „Главен град на електрична опрема на Кина“, веднаш до пристаништата Шангај и Нингбо. Саип има пет специјализирани филијали, над 300 специјализирани партнери за соработка…

 • -
  Основано е во 2011 година
 • -
  8 годишно искуство
 • -+
  Повеќе од 50 вработени
 • -+
  Областа е над 2000 квадратни метри

производи

Иновации

ВЕСТИ

Прва услуга

 • Комората ја слави својата 100-годишнина.

  ЕЛЕКРАМА е 5-дневен настан што се одржува од 13-ти февруари до 17-ти февруари 2016 година на Меѓународната изложба Центар Бенгалуру во Бангалор, Индија. Како еден од изложувачите, донесовме urerexcellent производи и тим за продажба на најголемиот настан на светот во оваа индустрија. На патот да стане ...

 • Саипвел учествува во 2016 Индија Елекрама

  ЕЛЕКРАМА е 5-дневен настан што се одржува од 13-ти февруари до 17-ти февруари 2016 година на Меѓународната изложба Центар Бенгалуру во Бангалор, Индија. Како еден од изложувачите, донесовме urerexcellent производи и тим за продажба на најголемиот настан на светот во оваа индустрија. На патот да стане ...